Transport

Toate comenzile de pe acest site, indiferent de valoarea lor,  beneficiaza de transport gratuit prin reteaua Fan Courier. Livrarile se fac in maxim 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.
 

Stoc Produse Magazin

Toate produsele marcate ca fiind in stoc sunt disponibile imediat pentru livrare. In cazuri izolate poate exista o neconcordanta dintre stocul magazinului online si a celui fizic, va vom contacta si va vom anunta impreuna cu scuzele de rigoare.
 

Retur Produse

Puteti returna o comanda in termen de 14 zile fara a fi nevoie de o explicatie conform legilor in vigoare. Oricare ar fi motivul, va vom respecta decizia si nu vom pune nici o intrebare. Trebuie doar sa ne trimiteti comanda inapoi si sa ne scrieti un email la office@byilinca.ro cu datele contului bancar pentru a va inapoia suma platita.

 

Inlocuire Produs

In termen de 14 zile, in cazul in care marimea nu este potrivita puteti cere inlocuirea cu acelasi produs dar marime diferita sau cu un altul din magazinul nostru online.
 

Costuri Returnare Sau Inlocuire Produs

Puteti returna produsul fara un cost suplimentar direct in magazinul nostru din Focsani. Pentru a returna produsul sau a cere inlocuirea prin curier, costul transportului va reveni in sarcina dumneavoastra.

preloader