Termeni Si Conditii

 

Acest site ( https://iliconcept.ro ) este proprietatea S.C. BY ILINCA CONCEPT S.R.L. cu sediul in Focsani, Vrancea, Strada Emanoil Petrut , Nr: 11, cod unic de inregistrare 37905831 si J39/688/06.07.2017.

Accesarea si folosirea acestui site implica respectarea urmatoarelor termeni si conditii.

Comenzi

Nu exista o comanda minima impusa. Puteti face o comanda fara a fi conditionat de crearea unui utilizator cu parola.

Dreptul De A Returna Produse

Puteti returna un produs sau produse aferente unei comenzi in termen de 14 zile fara a fi nevoie sa dati vre-un motiv sau explicatie. Cererea de returnare va trebui facuta in scris la adresa de email office@byilinca.ro iar produsul sau produsele comandate sa fie expediate in maxim 14 zile de la data primirii. Transportul in cazul returnarii revine clientului.

Pentru mai multe detalii accesati pagina Transport si Retur.

Plata

Puteti plati cu ajutorul cardului de credit sau debit odata cu plasarea comenzii sau la livrare, cand primiti produsul acasa.

Preturile exprimate sunt in lei si iar transportul este gratuit pentru orice comanda indiferent de valoarea ei.

Copyright

Imaginile, textul si toate elementele acestui site sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea acestora fara acordul nostru se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica De Confidentialitate

By Ilinca Concept este unicul detinator al informatiilor colectate de acest site. Respectam dreptul la confidentialitate si de aceea nu vom vinde sau imparti informatiile dumneavoastra unor terte persoane.

 

Web design : Daniel Toader

preloader