In Articole

Stilul este o manifestare exterioara

a ceea ce suntem, un rezultat al personalitatii noastre. Stilul se reflecta in felul in care ne prezentam cand iesim din casa.

Stilul este versatil. Fiecare trebuie sa inteleaga ce anume ii avantajeaza conformatia si ce haine se potrivesc intre ele, in asa fel incat sa se poata face cat mai multe combinatii.

Stilul are legatura directa cu personalitatea fiecaruia, cu stilul de viata, si informarea.
“ Haina nu-l face pe om”, dar poate transmite informatii despre fiecare. Trebuie sa existe un echilibru intre pasiunile fiecaruia, job-ul, activititatile de zi cu zi si stil.

Este important sa punem accent pe ceea ce ne defineste si nu pe ceea ce moda dicteaza. Stilul poate constitui simbolul pasiunii, arta de a alege dintre elemente invariabile pe cele care se armonizeaza cu personalitatea fiecaruia la timpul si locul potrivit.

Stilul are o logica si un echilibru al lui. O femeie va trebui sa stie sa se imbrace dupa posibilitati, varsta, ocazii, avand discernamant pentru ceea ce-i da farmec si-i intregeste personalitatea.

Ce putem face pentru a ne crea un stil personal? Femeile sunt norocoase pentru ca moda le ofera stiluri foarte adaptabile, culori, materiale si modele. Atat femeile slabe cat si cele plinute isi pot gasi cu usurinta haine potrivite.

Accesul la internet, revistele de specialitate, vitrinele magazinelor, diverse bloguri, toate ne permit sa ne conturam un stil. Trebuie sa indraznesti sa experimentezi, sa creezi combinatii.

Hainele ar trebui fi purtate cu placere, indiferent ca sunt tinute casual, office sau elegante. Originalitatea va dicta diferenta intre stilul fiecaruia.

Hainele si felul in care ne imbracam pot fi o forma creativa de autoexprimare. Este nevoie de timp, efort si multe experimente pentru a defini un stil.

Si in varianta in care se apeleaza la un personal shopper, acesta va achizitiona hainele in urma unor discutii in care incearca sa descifreze ce fel de om este clientul lui si cine vrea sa fie. Clientul va avea cuvantul final pentru ca stilul fiecaruia este individual.

De ce este atat de important sa avem un stil bine conturat? Pentru ca experienta cumparaturilor sa fie una placuta si relaxanta, pentru ca produsele achizitionate sa ne evidentieze calitatile si sa ne dea un plus de stralucire si atitudine, pentru a ne simti mult mai fericite cand vom avea piese vestimentare care ne vor ajuta sa ne exprimam.

Articole Recente

Scrie un Comentariu

Cum Ne Alegem Hainele preloader