In Artist

Dupa un sezon cald, in care ne-am bucurat de un bronz specific si tinutele lejere preferate de fiecare dintre noi, ne surpinde un nou sezon, incarcat cu o mutime de „back to”….back to school, back to work, back to routines, back to the same clothes

Energiile pe care le simtim de fiecare data cand anticipam toamna, sunt ca un fel de nou inceput, insotit de noi intentii, noi sanse, un fel de trambulina care potenteaza schimbarile pe care ni le-am propus.

Desi „back to work” a presupus sau presupune pentru o parte dintre noi, sa continuam sa lucram de acasa, sa reconfiguram programul si spatiu de lucru, sa ne acomodam cu viata ” intre patru pereti”, nu inseamna ca ne reducem tinutele la pijamale sau tricou cu jeansi, sau exclusiv online. O viata personala ne ramane indiferent de contextul in care ne aflam.

Moda si shoppingul sunt, pentru multe dintre noi, motive de incantare, poate chiar un moment de respiro dupa o zi tensionata. Uneori chiar ne schimba starea noastra emotionala…sa imbraci o tinuta colorata dupa o perioada de jeansi chiar face minuni. O vizita la magazinul tau preferat , chiar simpla vizualizare a unor piese vestimentare din noul sezon incepe sa puna bazele unei tendinte pe care vrei s-o urmezi.

Fiecare brand, casa de moda, magazin, ne propune cate-o tendinta. Variantele sunt multipe si toate frumos impachetate. Unele sunt extravagante si greu de purtat, altele chiar ridicole, altele…PERFECTE. Si de aici...back to the same dilemma : ce port in acest sezon?! Ce ni se potriveste vom sti doar interactionand direct. Incurajez mai intai o documentare (site-uri , reviste, blog-uri), apoi cateva vizite la magazinele fizice , dupa care achizitia pieselor care sa ne completeze garderoba.

Nu stiu ce „back to” bifeaza fiecare , dar cred ca un” back to reality” ar trebui sa simta toata lumea. Shopping-ul nu este nici obligatoriu si nici un moft. Cateodata e o necesitate, alteori o placere, alteori o terapie. Ne alegem stilul in functie de rutina si viata noastra si nu de ce ne dicteaza influentele si tendintele in moda. Deci, back to autumn realist, asumat, gandit si plin de inspiratie!

Asadar : sansa de a incepe ceva nou si frumos, o rutina noua, sau macar introducerea unei minime schimbari in rutina noastra, proiecte noi, job nou, tunsoare noua, silueta noua…si nu in ultimul rand tinute noi care sa accentueze ideea de inceput.

Articole Recente

Scrie un Comentariu

preloader